Rena Hem Stockholm

Rena Hem Stockholm

Att städa huset är något alla gör eller borde göra regelbundet. När allt kommer omkring är det ett måste att hålla hemmet rent så att hemmet ser bra ut och allt är spikat. Förutom den regelbundna städningen som vi erbjuder som vår huvudsakliga tjänst i så många år nu, finns det tillfällen då en grundlig städning av ditt hem krävs.

Detta är hemmets djuprengöring som säkerställer fullständig rengöring av varje vrå och hörn av huset. Om du fortfarande inte är klar över skillnaderna mellan de två typerna av rengöring, läs vidare för att veta mer. Även om vi kanske inte erbjuder en sådan typ av flyttstädning stockholm är det viktigt att veta vad du ska leta efter när det gäller djup städning av din fastighet.

Regelbunden rengöring

Regelbunden städning är en allmän städtjänst som görs regelbundet. Det används vanligtvis för att hänvisa till veckostädning gjord för hela hemmet. Syftet med denna övning är att se till att hemmet är rent och att den grundläggande renhetsnivåer bibehålls. Detta är den normala renhetsnivåer som de flesta husägare förväntar sig.
Regelbunden rengöring innebär vanligtvis följande:

 • En grundlig dammsugning för hela hemmet.
 • Moppning av golv.
 • En allmän städning för att få hemmet att se bättre ut.
 • Köksstädning inkluderar rengöring av vitvaror, ytor och tömning av soporna.
 • Badrumsstädning inkluderar rengöring av toalett, handfat, badkar, spegel och alla ytor.

Regelbunden städning är alltså den väsentliga städningen av hemmet. Det kan göras av husägaren eller av professionella städare, vilket skulle hjälpa dig att spara mycket tid. Om du letar efter en regelbunden städservice för ditt hem i flyttstädning kungsholmen eller Södertälje kan du enkelt kontakta Rena Hem Stockholm så hjälper vi dig att njuta av ett perfekt rent hem utan att behöva göra det själv.stockholm cleaning

Hem djuprengöring

Trots regelbunden rengöring samlas smuts och damm under en viss tid. Det kan komma in i hörnen och kan vara svårt att hitta. Mattor blir smutsiga och ser snygga ut utanför men kan samla mycket smuts. När du är ute efter en noggrann städning av ditt hem, då behövs en hem djup städning. Detta är en stor rengöring övning och görs bäst av en professionell. Denna rengöring kan göras 2 eller 3 gånger per år.

Grundstädning av hemmet skulle innebära alla följande:

 • En fullständig och grundlig städning av hela hemmet, vilket säkerställer att varje område är täckt.
 • Rengöring av dörrar, fönster och golv i varje rum i huset.
 • Tvätt och putsning av fönster inifrån och ut.
 • Rengöring av badrums plattor, duschmunstycken, kranar och handfat rör.
 • Rengöring av köksplattor, och en grundlig rengöring bakom alla vitvaror.
 • En grundlig rengöring av alla glasdörrar och fönster.
 • Grundlig rengöring av mattor för att ta bort smuts som har lagt sig i. Detta kan inkludera schamponering av mattor.
 • Desinficerar hela hemmet.

Skillnaderna

Skillnaderna mellan de två typerna av rengöring kan sammanfattas enligt följande:

 1. Regelbunden städning är standard städning som görs med jämna mellanrum (veckovis). Djuprengöring är en intensiv övning som behöver göras en gång var sjätte månad.
 2.  Regelbunden rengöring tar inte för mycket tid medan djuprengöring kan ta en hel dag.
 3. Det är möjligt för husägare att göra regelbunden städning själva, men djup städning av hem görs bäst av en professionell. Det kräver expertis och erfarenhet och innebär mycket fysisk ansträngning. Att anlita en bra byrå är ett måste för effektiv storstädning i Stockholm.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.